Energetische healing

cappadocia, woman, upward tree position-6755061.jpg

Energetische healing

 

Ik werk met elementen uit de bewustzijnsmethode touch of matrix, die letterlijk en figuurlijk alles in beweging brengt.

Vanaf de geboorte word je geboren met een duidelijke innerlijke stem, maar door de klein en/of grote gebeurtenissen verliezen we die uit het oog. Maar ook door de invloed van de moderne maatschappij, vele informatie en prikkels, opvoeding en overtuigingen kun je verwijderd raken van wat je nu echt wilt. 

De gebeurtenissen klein of groot die niet de juiste aandacht krijgen, kunnen zich gaan vastzetten in jou lichaam. Hierdoor kunnen zich fysieke of mentale klachten voordoen. 

Waarvoor kun je een energetische healing inzetten?

Gedurende je leven zijn gebeurtenissen opgeslagen in jouw onderbewuste. Welke kunnen zorgen voor blokkades in je lichaam. Deze blokkades kunnen zich uit in, vermoeidheid, niet lekker in je vel zitten, onzekerheid, schouderklachten en of nekklachten, rugklachten, migraine of regelmatig hoofdpijn, chronische stress, burn-out, trauma, spanning en angsten. 

De sessies helpen je bij verwerking, bewustwording, acceptatie en verandering. Het weer contact maken met je innerlijke kompas en oude patronen en blokkades loslaten. 

Met een healingsessie reset je als het ware jouw eigen harde schijf, je laat los en ruimt ze op. Ik begeleid jou tijdens dit proces, geef je een liefdevol duwtje om weer in liefdevolle verbinding te komen met jou innerlijk kompas. 


harmony, relax, rock-1229880.jpg
man, pray, sit-1350599.jpg

Werkwijze

Je start altijd met 3 behandelingen. Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een healing traject bij mij te starten, stuur ik je van te voren een intakeformulier, welke je voor de sessie aan mij retour stuurt.

Tijdens de eerste sessie bespreken we het intakeformulier, daarna ontvang je de healing fysiek (het kan ook op afstand).
Vervolgens help ik je te verbinden met jou verlangen, jouw wens wat gun jij jezelf ? Hoe zou jij je willen voelen?

Ik ben er natuurlijk voor je om je te begeleiden tijdens het proces. Contact maken met je kern en je te laten leiden door je innerlijke kompas. Alles wat daarbij naar de oppervlakte komt, wil losgelaten worden. Dit kan zich tijdens de sessie uiten in emoties, bewegingen van het lichaam of diepe rust en ontspaning. 

De sessie helpt je bij het verwerken, veranderen, ontspannen, bewust worden en accepteren. Welke klacht je ook ervaart zoals bijvoorbeeld, stress, fysieke klachten, vermoeidheid, angst, trauma of onzekerheid deze manier van behandelen helpt je om steeds meer in je eigen kracht te gaan staan en je te verbinden met jou wijsheid.

De healing richt zich op het voelen, intuïtie en bewustzijn. Tijdens de sessie hoef je niet te praten, je mag het helemaal gaan ontvangen. Ik begeleid jou om jouw zelfhelend vermogen te activeren, hierdoor ontsaat ruimte voor bewustwording en persoonlijke groei. De duur van een healingsessie fysiek duurt ongeveer 1,5 uur. Een healing sessie op afstand, via telefoon of videobellen ongeveer 45/60 min. De healingsessie vindt plaats om de 14 dagen. 

Nieuwsgierig en zou je meer willen weten? Benieuwd naar wat het voor jou zou kunnen doen? Vul dan onderstaand contactformulier in of stuur een bericht via WhatsApp. 

reviews

Cinthia heeft mij gecoacht wat ik als fijn ervaren heb en met een glimlach aan terugdenk. De klik was er meteen en ik voelde me gelijk veilig en vertrouwd. Cinthia biedt een luisterend oor en voelt haarfijn aan wat nodig is. De sessies waren voor mij een unieke ervaring, het negatieve loslaten en kracht geven aan het positive is bijzonder en voelt als een verlichting.
Dank je wel voor de coaching Cinthia, ik zou het zo weer doen mocht het nodig zijn!

I Rackovic

 

Ik heb bij Cinthia drie sessies gehad. Al bij en na de 1e behandeling voelde ik me een stuk beter en anders. Ik voelde me vrolijker, zachter en lichter. Dat is na de 2e en 3e sessie alleen maar meer geworden en is nu heel sterk in mij vastgezet. Cinthia heeft mij door de behandelingen laten landen in mezelf. Ik voel me zekerder, echt mezelf en vol vertrouwen. Mijn energie en het gevoel zijn meer geaard en voelen heel fijn. Het voelt allemaal niet meer zwaar. Cinthia straalt, geeft vertrouwen en geeft hele fijne veilige sessies. Je komt echt bij haar thuis, alsof ze je al vanaf jongs af aan kent. Ze stelt mooie vragen en neemt echt tijd en aandacht voor jou en je hulpvraag. Ik raad iedereen aan om bij Cinthia een behandeling te ondergaan. En dit dan ieder jaar, als een soort APK, te herhalen. Iedereen wordt hier echt een beter mens van. Cinthia is een geboren Toucher.

Greetje 

Cinthia heeft mij behandeld toen ik even niet meer wist hoe ik een volgende stap moest zetten in mijn leven. Iets blokkeerde mij. Met heel veel rust en een luisterend oor heeft Cinthia mij geholpen. Alles wat blokkeerde heeft zij weggehaald gedurende de behandelingen. De volgende stap werd hierdoor steeds aantrekkelijker. Ik heb deze stap nu ook gezet en het voelt goed!
Wat een fantastische, snelle methode om in een andere flow te komen.
Dank Cinthia voor jouw fijne begeleiding! 

W de Jongh