Luisterkind afstemming

vintage, flatlay, write-4494596.jpg
Luisterkindafstemming voor kinderen

Merk je dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit. Loop je tegen uitdagingen aan, m.b.t. slecht eten, uitdagend gedrag, slaapproblemen, angsten, boosheid of verlegenheid. Door af te stemmen op de energie van je kind, komen de antwoorden die in het kind zelf aanwezig zijn naar voren. Het biedt handvatten en inzichten om weer verder te kunnen.

Luisterkindafstemming voor volwassenen.

Je zit niet lekker in je vel, je merkt dat het stagneert en je weet even niet meer wat te doen. Je hebt behoefte aan handvatten om weer verder te kunnen. Als luisterkindwerker maak ik contact met jou energie, Anders dan de naam doet vermoeden is een luisterkindafstemming ook voor volwassenen. Dus voor alle leeftijden.

Kinderwensafstemming

Speciaal voor wanneer je vragen hebt, inzicht wil of helderheid op vragen rondom jouw kinderwens. Een kinderwens afstemming is er voor mensen die een kinderwens hebben maar dit nog op zich laat wachten, vrouwen die graag zwanger willen worden of stellen waarbij door onverklaarbare redenen een zwangerschap nog steeds uitblijft.

Geboorteverwerkings afstemming

Een geboorteverwerkings afstemming, een start van een nieuw leven. Vanaf het begin van een nieuw leven vormen zich diverse lagen, door gebeurtenissen rondom de geboorte kunnen er ervaringen worden opgedaan, daardoor kunnen er bij moeder en kind uitdagingen ontstaan. Denk aan onrust, slaapproblemen of een bepaald gevoel wat je niet goed weet te duiden.

Levensbrug afstemming

Een levensbrug afstemming is speciaal voor het afstemmen op mensen die zich niet meer kunnen laten horen, door overlijden, ziekte, geestelijke en/of lichamelijke beperking, waardoor communicatie niet meer op de juiste of gewenste wijze mogelijk is. Een levensbrug kan een zwaardere lading hebben, omdat er nog verdriet is of het spannend voelt. Voel je dat je het wel graag zou willen, maar iets je tegenhoudt, neem dan zeker telefonisch contact op of vul het onderstaand contactformulier in.

girl, book, sitting-2604837.jpg

Hoe gaat een luisterkindafstemming in zijn werk?

Met een luisterkind-afstemming is het de bedoeling om inzichten te krijgen over bepaalde vragen die in jou of je kind leven.

Tijdens een Luisterkind afstemming stem ik af op de energie van jou, je kind of dierbare. Ik ga als het ware in gesprek met jou energie, waardoor jij jezelf handvatten aanreikt om verder te komen, om inzichten te krijgen welke volgende stappen nodig zijn om weer in balans te komen. 

Het afstemmen gebeurd op afstand, het voordeel is dat jij of je kind dus niet fysiek aanwezig hoeven te zijn.
Om goed te kunnen afstemmen heb ik de onderstaande gegevens nodig, die ik van jou ontvang via de mail.
Tijdens het afstemmen luister ik naar wat er innerlijk aan mij verteld wordt, dit kan in woorden, beelden of een gevoel. De informatie die ik binnen krijg verwerk ik in een liefdevolle afstemming en ontvang jij uiteindelijk in een PDF bestand via de mail. 

De gegevens die ik van jou wil ontvangen zijn: 

  • Een foto van jou, je kind of dierbare.  
  • Volledige voor en achternaam.
  • Geboortedatum.
  • Vragen die je graag beantwoord zou willen hebben.
  • Extra informatie over de situatie of persoon. 

Na dat ik de gegevens en betaling heb ontvangen, ontvang je binnen 2 weken (met uitzondering van vakantie en feestdagen) de afstemming in je mailbox. 

Ben je nieuwsgierig, heb je dingen waar je al langere tijd tegen aanloopt en inzicht in zou willen. Vul dan onderstaand formulier in. 

Ik kijk uit naar je aanvraag! 

 

Reviews

Cinthia heeft een afstemming gedaan op mij en mijn onderneming. In deze afstemming vond ik veel herkenning en erkenning. Het geeft me veel vertrouwen en bevestiging in wat ik doe. Ook heeft Cinthia precies aangevoeld waar ik nog meer aandacht aan mag geven, dit voelt voor mij heel kloppend. Ontzettend bijzonder en helpend om de liefdevolle afstemming te mogen ontvangen! Dankjewel Cinthia!

I de Roos

Cinthia, wat een mooie afstemming! Heb hem even een paar keer moeten lezen. Maar heel erg herkenbaar wat jij allemaal schrijft. Merk ook aan mijn zoon, hoe meer ik hem de vrijheid geef dat hem dat ook voldoening geeft en hij zichzelf kan zijn. Soms lastig. Kleine kinderen worden groot;) Maar echt heel mooi te lezen, ontroerend ook. Heel bijzonder 🙏🏼

Lieve groet Suzan 

Mooie afstemming, toen ik de afstemming door ging lezen, paste dat zeker bij de vraag die ik had gesteld. Ik had zelf verwacht dat het meer door blokkades of onzekerheid zou komen. Het heeft mij nu wel weer naar een andere kant laten kijken.

Heel erg dank je wel! Het voelt ook echt zo in het uitvoeren lukt het me niet altijd.  

Isabel 

Ja, ik wil nu een luisterkindafstemming aanvragen